Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Infosessie Provincie Overijssel over financiële regelingen

11 maart 2021 @ 19:30 - 20:30

Vanuit de overheid is er geld beschikbaar om culturele verenigingen te steunen in tijden van corona. Als ondersteuners van het culturele veld merken we dat er behoefte is aan informatie hierover.

Daarom organiseren we in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuur Fonds (PBCF) en de Provincie Overijssel een informatiesessie over deze tijdelijke regelingen.

Daarbij hebben we het over:

Interactie

Tijdens deze korte informatiesessie van 1 uur, bespreken we vier verschillende regelingen aan de hand van voorbeelden. Tijdens de informatiesessie is geen chat of Q&A ingepland. Na de tijd krijg je per mail de informatie van de regelingen, en de contactpersonen per mail toegestuurd. Als je na afloop van de sessie vragen hebt, kan je die rechtstreeks stellen bij de juiste personen van de regelingen.

Als deelnemer ben je niet in beeld of te horen. De infosessie wordt opgenomen en is later terug te kijken.

Doelgroep

Culturele stichtingen, verenigingen en andere rechtspersonen die een subsidieaanvraag kunnen doen. Maar ook mensen die verbonden zijn aan een culturele club, zoals dirigenten, vrijwilliger coördinatoren, algemeen bestuursleden etc.

Aanmelden verplicht

Deze avond is voor alle culturele verenigingen in heel Twente; voor artistieke leiders, zakelijkleiders, dirigenten en andere geinteresseerden.

Voor deelname is aanmelden verplicht i.v.m. het beperkte aantal beschikbare (online) plekken. Daarom raden we je aan om snel aan te melden. Na aanmelden krijg je (een dag tevoren) een linkje naar de bijeenkomst.

Meld je hier aan:

Gegevens

Datum:
11 maart 2021
Tijd:
19:30 - 20:30

Organisator

Cultuurmakelaar Minke Bloemhof
Telefoon:
0686878521
E-mail:
m.bloemhof@concordia.nl
Bekijk de site van Organisator