WAK Tubbergen gaat bijna van start

WAK Tubbergen 1 t/m 7 november

De Week van de AmateurKunst (WAK) geeft amateurkunst een podium. Wat voor de een onder kunst valt hoeft dat voor de ander niet zo te zijn, ga in gesprek en verwonder elkaar, enthousiasmeer elkaar en maak nieuwe verbindingen. Laten we elkaar helpen om onze creativiteit in de breedste zin van het woord zichtbaar te maken binnen de gemeente Tubbergen.

De week van de amateurkunst in Tubbergen wordt opgebouwd vanuit een drietal onderdelen. In het kader van cultuureducatie voor de jeugd hebben de afgelopen maanden Kaliber Kunstenschool, Kunstschool Alding en de Tubbergse Onderwijs Federatie verschillende projecten uitgevoerd, in het kader van Raamkunst tonen de ateliers en amateurs vanuit hun eigen huis en ateliers hun beeldende kunst en de muziekverenigingen en koren openen hun deuren met open repetities en mini-concertjes. Kom kijken, luisteren en misschien durf je wel mee te doen?

Alles is gratis te bekijken en te beluisteren.

Klik hier voor het volledige programma

We respecteren de Corona maatregelen en houd dus rekening met elkaar. Houd bij de doorstroomlocaties je afstand tot andere mensen en bij de mini concertjes vragen we om een QR code voor toegang.

Reacties zijn gesloten.

« Terug naar het nieuwsoverzicht