Geef je op voor de WAK in Tubbergen!

Deelnemen aan de WAK 2022 in Tubbergen?

Na de succesvolle WAK in 2021 wordt ook dit jaar de Week van de AmateurKunst georganiseerd in de gemeente Tubbergen. De bibliotheek, Kaliber Kunstenschool, de Muziekverenigingen in de gemeente Tubbergen, TOF Onderwijs en Kunstschool Alding slaan ook dit jaar weer de handen ineen en zetten zich in voor de Amateurkunst.

Onderdelen

De Week van de AmateurKunst in Tubbergen wordt opgebouwd vanuit een drietal  onderdelen. Vanuit de muziekverenigingen, midwinterhoorns en koren zullen er open repetities worden gegeven. In het kader van cultuureducatie zullen Kaliber Kunstenschool, Kunst Kijken Tubbergen, Kunstschool Alding, bibliotheek,  keijboardhuys Miranda Berning en TOF Onderwijs verschillende projecten uitvoeren. Daarnaast wordt aan alle inwoners de mogelijkheid geboden om op verschillende manieren deel te nemen aan de WAK week. Heeft uw eigen kunst, dan wordt u in de gelegenheid gesteld om dit tentoon te stellen. Ook kan iedereen zich aanmelden voor een optreden. Als laatste kan men zich aanmelden voor diverse optredens, waarbij men zelfs actief kan deelnemen. Bv meezingen met een koor, meeblazen of trommelen bij een muziekvereniging, midwinterhoornblazen. De WAK bundelt alle activiteiten

De WAK in Tubbergen is dit jaar van 7 t/m 13 november

Laat je zien, Laat je horen!

Voor deze WAK wordt er dus gezocht naar deelnemers uit de gemeente Tubbergen. Amateurkunstenaars die hun werk willen tonen op de eigen locatie. Dat kan dus een huisadres zijn, een atelier of in het clubhuis van een vereniging. Cultuur in de breedste zin van het woord. Iedere amateurkunstenaar binnen alle disciplines die zich hierdoor aangesproken voelt, kan zich aanmelden. Maak je op je zolderkamer mooie sieraden, is portrettekenen je hobby, schilder je landschappen of maak je prachtige glasobjecten. Wat voor de een onder kunst valt, hoeft dat voor de ander niet zo te zijn. Ga in gesprek en verwonder elkaar, enthousiasmeer elkaar en maak nieuwe verbindingen. Laten we elkaar helpen om onze creativiteit in de breedste zin van het woord zichtbaar te maken binnen de gemeente Tubbergen.

Aanmelden kan bij wakweektubbergen@gmail.com, en via onderstaand formulier:

Reacties zijn gesloten.

« Terug naar het nieuwsoverzicht